3F Superligaen

Highlights: Magi fra Schjelderup, næsthurtigste mål i historien og nyt førerhold i Superligaen

Halvdelen af grundspillet er nu gennemført og Superligaen har et nyt førerhold, efter en kamp hvor FC Nordsjælland imponerede med en lynscoring og norske detaljer

Superligakampen mellem FC Nordsjælland og Randers FC på Right to Dream Park i Farum mandag den 3. oktober 2022

Præcis halvvejs igennem Superligaens grundspil er der et nyt mandskab i front. FC Nordsjælland spillede sig med en lynhurtig scoring og norsk magi til en sejr på 3-1 over Randers. Ernest Nuamah startede festen for hjemmeholdet på Right to Dream Park.

Efter 12 sekunder scorede den 19-årige FCN-spiller superligahistoriens næsthurtigste mål, da han sparkede bolden ind efter en ripost fra Randers-keeper Patrick Carlgren. Blot syv minutter senere gjorde Andreas Schjelderup det til 2-0 for FC Nordsjælland med et skud mod det lange hjørne.

Et kvarter før tid blev Schjelderup dobbelt målscorer, i en situation hvor Randers-back Jakob Ankersen blev sendt ud efter pølser. Den 18-årige nordmand lavede med små fikse driblinger tunnel på Jakob Ankersen, inden han sendte bolden i det fjerne hjørne til 3-0.

Kort før tid pyntede Randers’ Edgar Babayan med et flot langskud til 3-1, der også blev kampens slutresultat. Dermed har Superligaen mandag aften fået et nyt førerhold i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland 1-0 AGF (Ernest Nuamah, 1′)

FC Nordsjælland 2-0 (Andreas Schjelderup, 8′)

FC Nordsjælland 3-0 (Andreas Schjelderup, 77′)

FC Nordsjælland 3-1 (Edgar Babayan, 87′)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P