Highlights: Magiske Maddison sikrede Leicester sæsonens første sejr med udryddelsen af Forest

Leicester fik endelig hul på sejrsbylden mandag, da de udraderede oprykkerne fra Nottingham Forest på hjemmebane.

Leicester Nottingham Forest

Leicester ledte efter en vej ud af krisen, da Kasper Schmeichels tidligere holdkammerater blot var noteret for et enkelt point efter de første syv runder af Premier League.

Mandag tog de imod oprykkerne fra Nottingham Forest, der ligeledes befandt sig i bunden af tabellen, og her sprudlede Leicester for første gang i sæsonen med James Maddison i hovedrollen til slutresultatet 4-0.

Hjemmeholdets sult efter en sejr lyste ud af spillerne, der kom flyvende fra start. Det tog 25 minutter for Leicester at komme igang, men så gik det ellers stærkt med tre scoringer på ti minutter. Først James Maddison, dernæst Harvey Barnes, inden James Maddison fordoblede sit antal af scoringer til 3-0 direkte på frispark.

I anden halvleg cementerede indskiftede Patson Daka sejren med sit indhop og målet til 4-0.

Med sejren videregiver Leicester rollen som bundprop til netop Nottingham Forest, der har en ringere målscorer efter aftenens afklapsning.

Leicester 1-0 Nottingham Forest, (James Maddison, 25′)

Leicester 2-0 Nottingham Forest (James Harvey Barnes, 27′)

Leicester 3-0 Nottingham Forest, (James Maddison, 35′)

Leicester 4-0 Nottingham Forest, (Patson Daka, 73′)