3F Superligaen

Glæde i top tre-klub: Forlænger med offensiv profil

Viborg FF har mandag valgt at forlænge med en af sine offensive profiler, der har sat en signatur på en kontraktforlængelse til sommeren 2026.

Ibrahim Said
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Superligaklubben Viborg FF og offensivspilleren Ibrahim Said har mandag valgt at forlænge deres samarbejde til sommeren 2026.

Det oplyser Superligaens øjeblikkelig nummer tre mandag middag på sin hjemmeside.

Det er en kontraktforlængelse, der ikke overraskende møder stor glæde i domkirkebyen hos VFF’s sportschef Jesper Fredberg.

– Vi er enormt glade for Ibrahim, og vi synes, at han tager rigtig gode skridt i sin udvikling her, så derfor er vi selvfølgelig også meget tilfredse med, at vi er blevet enige om en forlængelse, indleder Fredberg til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Han er ved at udvikle sig fra at være et stort talent til at blive en profil for os, og især de seneste seks måneder har han taget store skridt både på og udenfor banen. Han passer godt ind i vores spillestil, han har x-faktor, og vi tror på, at han har et endnu større potentiale end det, vi har set indtil nu. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med ham.

Highlights: FC Midtjylland og Viborg deler i jysk rivalopgør

Den 20-årige offensivspiller kom til Viborg FF i efteråret 2020 fra Dabo Babes Academy i Nigeria og har i denne sæson indtil videre spillet samtlige 11 superligakampe med et enkelt mål og to oplæg til følge – et af de sidstnævnte i gårsdagens 1-1 kamp mod ærkerivalerne FC Midtjylland på udebane.

Viborg FF og Said tørner næste gang sammen med oprykkerne fra Lyngby Boldklub, der allerede fredag tager imod på Lyngby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P