Highlights: FC Midtjylland og Viborg deler i jysk rivalopgør

Der er i høj grad dømt rivalopgør, når Viborg gæster MCH Arena og FC Midtjylland i intenst lokalderby søndag eftermiddag.

De to rivaler FC Midtjylland og Viborg FF stødte søndag eftermiddag ind i hinanden på MCH Arena i Herning.

Her skulle de to mandskaber kæmpe om mere end ‘bare’ tre point. Det gjaldt håneretten over rivalerne.

FC Midtjylland tog fra kampens indledning taktstokken og dikterede opgøret med nærgående forsøg, men stik imod spil og chancer kunne Jay-Roy Grot efter 43 minutter banke Viborg foran på et flot gennemspil.

Dermed troede man, at Viborg kunne gå til pause med en føring i søndagens rivalopgør, men Kristoffer Olsson ville det anderledes. Blot minuttet efter afsluttede han et flot FCM-opspil med at passere Lukas Lund, og dermed kunne de to hold gå til pause med 1-1.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Ande halvleg bød ikke på det store – i hvert fald ikke når det kommer til måltavlen.

Kampens tempo dalede langsomt i både boldomgang og løb, og flere fejlafleveringer prægede begge holds spil. Et par chancer her og der, blandt andet en kæmpe dobbeltchance til FC Midtjyllands Sory Kaba, var ikke nok.

Det blev ikke til mere i rivalopgøret mellem FC Midtjylland og Viborg, der endte uafgjort 1-1.