VM 2022

1 min læsningSevilla med Dolberg og Delaney blev slået af rekord-Koke og Atletico Madrid

Thomas Delaney og Kasper Dolberg startede begge inde hos Sevilla, da det sydspanske mandskab fik ørerne i Atletico Madrid-maskinen lørdag aften.

1 min læsning
Soccer Football - LaLiga - Atletico Madrid v Celta Vigo - Metropolitano, Madrid, Spain - September 10, 2022 Atletico Madrid's Rodrigo De Paul celebrates scoring their second goal with Yannick Carrasco and Koke REUTERS/Susana Vera

Dolberg og Delaney blev begge en del af et historisk øjeblik for Atletico Madrid, da de lørdag aften blev besejret af Diego Simeone og co.. Rutinerede Koke spillede nemlig sin kamp nummer 554 for hovedstadsklubben. Dermed blev han den spiller med flest Atletico-kampe i historien.

Til aftenens kamp sørgede Marcos Llorente og Alvaro Morata for god stemning med en scoring på hver side af pausen. Llorentes scoring var på oplæg af Koke, mens Morata kvitterede med en flot scoring, da han elegant chippede bolden henover hovedet på Sevilla-keeperen.

Thomas Delaney blev skiftet ud kort efter pausen, mens Kasper Dolberg fik godt en times spil på banen. Sevilla kæmper med spillet og ligger nummer 16 i La Liga, mens Atletico Madrid er nummer fem.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer