VM 2022

2 min læsningNy FCK-træner afslører: Thorup har ikke besvaret mit opkald

Selvom Jacob Neestrup og Jess Thorup var tætte, har sidstnævnte ikke valgt at besvare et opkald fra førstnævnte efter sin fyring.

2 min læsning
Jacob Neestrup
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Jess Thorup er fortid i F.C. København.

Det blev nemlig en kendsgerning tirsdag den 20. september, hvor klubben under landsholdsterminen valgte at afbryde samarbejdet med den tidligere Esbjerg-, danske U20- og U21-, FC Midtjylland, Gent- og Genk-træner.

Ny mand i spidsen er i stedet den 34-årige Jacob Neestrup, der hidtil havde haft en rolle som assistenttræner for Jess Thorup.

Nu afslører den nye FCK-cheftræner dog, at han forgæves har forsøgt at tale med sin nu daværende cheftræner, der ikke har valgt at besvare hans telefonopkald. Det gør han i et interview med Viaplay.

Manden bag et af Superligaens bedste mål bekræfter: Tidligere FCK-brasser stopper karrieren

– Jeg har ikke haft kontakt med ham. Jeg har forsøgt at ringe til ham en enkelt gang på dagen og efterfølgende har jeg ikke forsøgt at komme i kontakt med ham.

Herefter bliver han forholdt spørgsmålet om han ikke har ringet tilbage, hvortil Neestrup svarer nej.

– Jeg tænker ikke så meget om det. Jeg tænker, at jeg har et job nu, som jeg skal passe, og hvor jeg skal have forståelse for den situation, som han er i. Mere vil jeg ikke sige om det.

Du kan se interviewbiddet fra Viaplay øverst i denne artikel.

Jacob Neestrup debuterer som F.C. København-cheftræner søndag den 2. oktober, når AGF gæster Parken i Superligaen klokken 18:00.

Herefter venter der de forsvarende danske mestre lidt af en mundfuld i Champions League-gruppespillet, når man ude på Etihad Stadium brager sammen med Pep Guardiolas Manchester City onsdag den 5. oktober klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer