VM 2022

2 min læsningFCK-spiller har en lang fortid med ny cheftræner: Sådan er han

Christian Sørensen som i sommerens transfervindue skiftede Viborg FF ud med F.C. København sætter ord på klubbens nye cheftræner Jacob Neestrup, som han tidligere har stiftet bekendtskab med i netop Viborg.

2 min læsning
Jacob Neestrup
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

På søndag bliver F.C. København for første gang ledet af Jacob Neestrup, som i landsholdspausen blev udnævnt som ny cheftræner i klubben, efter at man valgte at fyre Jess Thorup.

Det sker i en superligakamp i Parken, hvor AGF kommer på besøg. Neestrup kommer fra en rolle som assistenttræner for netop Thorup, men i løvernes trup er der en spiller som allerede har stiftet bekendtskab med den nye FCK-chef i rollen som netop cheftræner.

Det har Christian Sørensen, der i sommerens transfervindue blev købt i Viborg FF, og som dermed har haft Jacob Neestrup som cheftræner i domkirkeklubben.

klubbens hjemmeside har Christian Sørensen sat et par ord på Neestrup, som han kun har rosende ord om:

– Han er direkte, menneskelig og et godt menneske. Han vil altid det bedste og klubben det bedste. Næsten koste det, hvad det vil, indleder venstrebacken og fortsætter:

– Han vil gøre alt for at vinde, og selvom der er mange der tror, at han er kæft, trit og retning, så er der også meget andet bag. Han er fagligt rigtigt klog. Man kan mærke, at han har været igennem en rigtig god skole i forhold til at blive en god cheftræner.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Stor uenighed i tv-studiet når klubfodbolden vender tilbage

– Jeg har altid betragtet Nees som cheftræner. Måske også fordi jeg har haft ham i Viborg, og jeg lærte ham at kende på en lidt anden måde end nogle af de andre måske har. Når man er i en klub som Viborg kontra FCK er det lidt mere en familieklub i Jylland og måske specielt i Viborg. Så jeg fik også mennesket Jacob Neestrup lært at kende. Det er et rigtigt godt menneske, lyder det fra Christian Sørensen.

Du kan se hele interviewet med Christian Sørensen, hvor han sætter yderligere ord på Jacob Neestrup herunder:

F.C. København, Christian Sørensen og Jacob Neestrup tager altså søndag aften klokken 18:00 imod AGF i Parken i et opgør, der kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Her kæmper særligt F.C. København for vitale point, da man i skrivende stund indtager en skuffende placering som nummer ni i den aktuelle tabel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer