VM 2022

1 min læsningAGF-træner før FCK i Parken: Efter min mening er det 50/50

Søndag aften er der dømt København mod Aarhus i Superligaen, når F.C. København og AGF tørner sammen i Parken.

1 min læsning
Uwe Rösler
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Superligaen vender fredag aften tilbage efter en endt landsholdstermin, hvor AaB og OB tørner sammen i Aalborg.

F.C. København og AGF må dog vente til søndag aften, men alligevel har sidstnævntes tyske cheftræner allerede lagt en slagkraftig gameplan, der skal være med til sikre aarhusianerne de bedste forudsætninger for en sejr og tre vitale point.

Det siger Uwe Rösler i et interview på klubbens hjemmeside, hvor han samtidig fortæller, at han anser favoritværdigheden for ikke at være til stede hos nogle af holdene.

– Efter en god periode under landsholdspausen forventer jeg, at vi kan tage til Parken og være konkurrencedygtige og robuste. 3F Superligaen er en virkelig stærk liga – alle kampe er 50/50, og når vi tager til Parken, er det efter min mening også 50/50.

– Men vi er klar og vi glæder os over, at det endnu en gang ser ud til at gutterne får en flot opbakning fra udebaneafsnittet, lyder det fra Rösler før søndagens udfordring.

Uwe Rösler går i dybden: Her har vi forbedret os siden min ankomst

Superligabraget mellem F.C. København og AGF begynder søndag aften den 2. oktober klokken 18:00, hvor Parken vil danne ramme om opgøret.

En kamp, som du desuden kan følgde direkte på TV3+ og Viaplay, og hvor Jacob Neestrup debuterer som ny FCK-cheftræner efter klubbens fyring af Jess Thorup.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer