VM 2022

2 min læsningViborg-profil inden lokalderby mod FCM: Alle er klar over vigtigheden

Viborg FF drager søndag til Herning, hvor lokalrivalerne fra FC Midtjylland venter - Viborgs Clint Leemans lægger ikke skjul på, at det er en kamp af stor betydning.

2 min læsning

Landsholdspausen er ovre, og fodbolden ruller snart i Superligaen igen.

Søndag byder blandt andet på et vaskeægte lokalopgør, når Viborg FF gæster MCH Arena i Herning.

Her venter ærkerivalerne fra FC Midtjylland i en kamp, hvor der står mere end bare tre point på spil.

De to klubber har været rivaler stort set al den tid, FC Midtjylland har eksisteret.

Rivaliseringen mellem klubberne er da heller ikke gået Viborg-profilen Clint Leemans’ næse forbi.

– Lokalopgør er altid specielle, og vi ved hvor meget det betyder for fansene. Man kan mærke i mange dage op til, at det betyder noget særligt.

– Det er en af de kampe, man ser ekstra meget frem til, og vi vil gøre alt for at få et godt resultat, så vi og fansene får en stor oplevelse. Da vi mødte ind efter landsholdspausen, stod der ’derby week’ i omklædningsrummet, så alle er klar over, at det er ekstra vigtigt i denne uge, siger han til Viborg FF’s hjemmeside.

Viborg-midtbanen fortæller videre, at han og resten af holdet kommer til Herning med en god portion selvtillid i bagagen.

-Vi har selvtillid, selvom vi selvfølgelig godt er klar over, at det bliver en svær kamp. Det er en af de bedste og dyreste trupper i landet, men vi har vist, at vi kan slå FCK og senest uafgjort mod Brøndby, så vi tror på os selv.

– Sidste gang, vi mødte dem, var vi bagud med 3-0 efter kort tid, men jeg tror og håber på, at vi er kommet godt videre og er et bedre sted i dag. Så vi glæder os allesammen til på søndag, siger han.

Kampen mellem FC Midtjylland og Viborg FF fløjtes i gang søndag klokken 14.00 i Herning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer