VM 2022

1 min læsningUnited-stjerne om Manchester-derby: Vi skal vinde for fansene

Det højspændte Manchester-derby står for døren, og ifølge Raphael Varane er det først og fremmest vigtigt at vinde for fansenes skyld.

1 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Rooneys saksespark, Owens overtidsscoring og Pogba med blåt hår på Etihad.

De gode minder er mange for Manchester United, når det kommer til opgørene mod ‘De Larmende Naboer’ fra Manchester City.

Men styrkeforholdet mellem de to lokalrivaler er vendt på hovedet i senere år. Og ifølge United-stopper Raphael Varane er det vigtigt for United at vinde søndagens derby. Især for fansenes skyld.

– Rivaliseringen kommer primært fra fansene. Det er vigtigt for dem, og det respekterer vi, fortæller den franske verdensmester ifølge L’Equipe.

– Vi ønsker at gøre dem glade, så vi vil kæmpe og vinde mod hold som City og Liverpool. Man er nødt til at mærke, hvad fansene forventer af dig, og hvad de vil have. Det er meget vigtigt, fortæller han yderligere.

Af de seneste 10 opgør mellem de to Manchester-klubber har De Røde Djævle vundet fire, mens City har vundet fem, og en enkelt er endt uafgjort.

Christian Eriksen snupper pris i United

Kampen, som spilles på Citys hjemmebane, Etihad Stadium, sparkes i gang søndag klokken 15:00 og kan følges på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer