VM 2022

1 min læsningSkuffet dansk målscorer: Det er pisseærgerligt

Morten Frendrup var selvsagt nede ovenpå nederlaget til Kroatien, som betyder, at de danske U21-drenge ikke skal til EM. Men holdet må videre, mener han.

1 min læsning
Frendrup U21-landsholdet pisseærgerligt U21-EM
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var tæt på, men desværre ikke nok for U21-landsholdet.

Danmark fik ellers Kroatien helt til straffesparkskonkurrence i playoff-kampen om en billet til EM , men måtte se sig slået fra 11-meter-pletten.

Og det var naturligvis til stor skuffelse for Morten Frendrup, der ellers sendte danskerne på sejrskurs med sit mål til 2-0.

– Der var masser af nerver på. Det er bare pisseærgerligt, men sådan er det. Det er plat eller krone, og vi tabte i dag, fortæller Genoa-spilleren til TV 2 SPORT.

Men på trods af den tomme fornemmelse, Frendrup stod med umiddelbart efter kampen, ser han stadig en lovende fremtid for holdet, når de får rystet skuffelsen af sig.

– Det er pisseærgerligt lige nu, og vi er alle skuffede. Men vi er nødt til at komme videre, fordi der er så meget potentiale i det her hold, siger han.

Kroatien slukker det danske U21-landsholds EM-drøm efter dramatisk afslutning

Den kommende U21-slutrunde løber af stablen i 2023 i Rumænien og Georgien. Det danske hold har deltaget ved de seneste fire af slagsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer