VM 2022

1 min læsningMange-årig Chelsea-midtbane stopper karrieren

Efter næsten 20 år i professionel fodbold og næsten 500 spillede kampe sætter nigerianske John Obi Mikel støvlerne på hylden.

1 min læsning
Obi Mikel Chelsea stopper karrieren
Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire FA Cups, to Premier League-titler og en enkelt Champions League-titel.

Det er blot nogle af de præstationer, nigerianske John Obi Mikel kan skrive på sit CV.

Men det bliver ikke til flere for den tidligere Chelsea-midtbanespiller, som i dag har meddelt, at han stopper karrieren. Det meddeler han på Instagram, hvor han udtrykker sin taknemmelighed for støtten, han har fået gennem sin karriere.

– Jeg kigger tilbage på de seneste 20 år af min karriere, og jeg må sige, jeg er meget tilfreds med alt, jeg har præsteret og, hvad vigtigere er, det mennesker, det har formet mig til, skriver den nu tidligere midtbanespiller.

– Alt dette ville ikke have været muligt uden den støtte, jeg har fået, fra min familie, managers, klubber, trænere, holdkammerater og vigtigst af alt; mine altid loyale fans. I har støttet mig gennem tykt og tyndt, selv på de dage, hvor jeg ikke levede op til jeres forventninger. Jeg siger mange tak, skriver nigerianeren yderligere. Du kan læse hele opslaget her.

Obi Mikel nåede at tørne ud for klubber som Lyn FK, Trabzonspor, Middlesbrough og Stoke, men er nok for de fleste mest kendt for sine næsten 11 år i Chelsea.

Godt nyt for Chelsea: Profil træner med igen

På sin tyve-årige karriere nåede midtbanespilleren op på 498 kampe, hvori han kom på tavlen 11 gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer