VM 2022

2 min læsningEfter blot 26 dage: Sportschef får sparket

'Levetiden' i diverse jobs i fodboldverden kan være kort, men de færreste havde formentlig regnet med at se sportschefen blive fyret efter mindre end en måned.

2 min læsning

En overraskende nyhed har ramt dansk fodbold.

Således har FC Helsingør valgt at fyre Ole Nielsen som sportschef i klubben efter blot 26 dage i jobbet.

Fyringen skyldes, at klubbens bestyrelse har besluttet en omstrukturering og nedlæggelse af sportschefstillingen.

– Det er aldrig sjovt at måtte sige farvel til en medarbejder, og jeg kan roligt sige, at Ole Nielsen nåede at gøre et godt indtryk i klubben.

– Ole er en dygtig scout med en høj faglighed, som de fleste i fodbold-Danmark kender, og jeg er overbevist om, at Ole kan udvikle sig til at blive en dygtig sportschef.

– Men det bliver desværre ikke hos os i denne omgang. Jeg vil gerne takke Ole for hans tid i FC Helsingør, han har efterladt et godt indtryk i klubben, lyder det fra direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Den nu forhenværende sportschef ærgrer sig over fyringen.

– Jeg er rigtig ked af at skulle forlade FC Helsingør efter så kort tid, men jeg accepterer til fulde bestyrelsens beslutning, da det er deres klub og der på nuværende tidspunkt ikke er økonomisk grundlag for min stilling.

– Det har været fire fantastiske uger – og en god tid kommer ikke dårligt tilbage. Det var en drøm at få udlevet rollen som sportschef, og virkeligheden levede op til forventningerne, siger Ole Nielsen.

Lokal forretningsmand bringer FC Helsingør på danske hænder igen

Nedlæggelsen af stillingen som sportschef sker mindre end en måned efter, at FC Helsingør skiftede ejere.

Førhen var det den amerikanske ejergruppe, Helsingor USA LLC, der ejede NordicBet Liga-klubben, men sidst i august blev det i stedet forretningsmanden Lasse Lindblad, der overtog hele aktieandelen.

Kort tid efter ejerskiftet blev officielt, vinkede klubbens direktør, Jim Kirks, farvel til FC Helsingør. Det samme gjorde klubbens mediekoordinator, Francisca Moreira Rato.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer