VM 2022

1 min læsningBarca-keeper i ekstase: Lewandowski er bedre end forventet

Efter at have bevist sig som en af fodboldens absolut bedste målscorere gennem mange år, må forventningerne til Robert Lewandowski have været tårnhøje i FC Barcelona - alligevel er det lykkedes den polske angriber at overgå dem.

1 min læsning

Robert Lewandowskis historie er unik.

Efter at have gjort sig i polsk fodbold, tog han som 23-årig skiftet til Dortmund – og siden har han ikke set sig tilbage.

Med et efterfølgende skifte til Bayern München samt utallige topscorer-titler under bæltet i Bundesligaen, har forventningerne til den polske målmaskine formentlig været helt i top, da han denne sommer tog skiftet til FC Barcelona.

Høje forventninger til trods, har han alligevel formået at overgå dem. Hvert fald hos Barcas målmand, Marc-Andre ter Stegen.

– Når du har en angriber som ham, som du kan spille bolden op på, gør det også en stor forskel for mig som målmand. 

– Vi havde høje forventninger til Lewandowski, men han er startet meget bedre, end vi turde håbe på, siger Barca-keeperen ifølge Marca.

Barca bekræfter: AC-konkurrent skal opereres

Indtil videre har Lewandowski med sine 11 mål i otte kampe da også sin andel i, at FC Barcelona lige nu er ubesejret på andenpladsen i La Liga, blot to point efter ærkerivalerne fra Real Madrid øverst i tabellen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer