Champions League

PSG-præsident prikker til Real Madrid: Underligt at fejre CL-trofæ

PSG-præsident, Nasser al-Khelaifi, kan ikke forstå, hvordan man kan være fortaler for Super League men samtidig fejre Champions League-titlen.

Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid kunne i sommer fejre klubbens 14. Champions League-titel. En titel, som ikke er gået ubemærket hen i Frankrigs hovedstad.

Paris Saint-Germains præsident, Nasser al-Khelaifi, forstår nemlig ikke, hvordan Real Madrid kan fejre sidste sæsons Champions League-titel, mens Florentino Perez var fortaler for sin egen Super League.

Ifølge den rige præsident hos Paris Saint-Germain klinger det hult, når man fejrer en titel af en turnering, som klubben reelt ikke ville deltage i.

– Det er underligt, at Real Madrid fejrer Champions League-titlen. Det er meget underligt, at man går imod en turnering for derefter at deltage og fejre titlen. Jeg synes, det er meget mærkeligt for at være ærlig, lyder det fra Nasser al-Khelaifi til Footmercato.

Her henviser PSG-præsidenten til den turnering, som Florentino Perez og flere prominente skikkelser i fodboldeuropa forsøgte at etablere i 2021.

PSG-præsident skælder FC Barcelona ud: LaLiga-præsident raser på Twitter

Her skulle klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Juventus og flere store, engelske klubber deltage.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P