2 min læsningNy United-stopper ignorerer kritikerne: Jeg tror på mig selv

Lisandro Martinez er ikke i tvivl om, at han kan begå sig i Premier League - også selvom kritikere stiller spørgsmålstegn ved hans fysik.

2 min læsning
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Kan en midtstopper begå sig i verdens bedste liga, hvis han måler 175 centimeter?

Det spørgsmål har flere stillet, efter Manchester United i sommer hentede argentinske Lisandro Martinez i Ajax Amsterdam.

Men tvivlen om, hvorvidt Martinez’ fysik er tilstrækkelig i Premier League, hvor stoppernes fysiske styrke som regel er en nøglekompetence, praller af på Martinez, som ikke er i tvivl om, at han kan være med på det niveau.

– Jeg lytter ikke til kritikken for at være ærlig. Jeg tror på mig selv, og jeg arbejder altid hårdt hver dag, og det er, hvad der giver resultater i sidste ende, fortæller stopperen ifølge MSC Football til TyC Sports.

Den 24-årige har spillet sig ind som en fast bestanddel af Uniteds bagkæde og har spillet flere gode kampe med Raphael Varane som sin makker i midterforsvaret og fortæller også, at han har været glad for skiftet til De Røde Djævle.

– For at være ærlig er det en drøm, der er gået i opfyldelse at spille for en stor klub som Manchester United og især at spille i Premier League, som er en af de bedste ligaer i verden, fortæller han og fortsætter:

– Det er fedt at være kommet ind i en rytme i Premier League, så jeg er meget glad.

Avis: Manchester United-stjerne kan være på vej væk

Martinez står indtil videre noteret for otte kampe i Manchester United-trøjen og var også involveret i Argentinas 3-0-sejr over Honduras lørdag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer