Dansk Fodbold

Hjulmand forklarer: Derfor er Kjær ikke med

Simon Kjærs fravalg fra startelleveren til kampen mod Frankrig overraskede mange. Nu forklarer Kasper Hjulmand, hvorfor anføreren er bænket.

Kjær Hjulmand Danmark Frankrig
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var flere ændringer i den danske startopstilling til opgøret mod Frankrig.

Men den mest opsigtsvækkende var formentlig, at den danske anfører, Simon Kjær, ikke var at finde i den.

Inden startfløjtet i Parken gav Kasper Hjulmand selv forklaringen på, hvorfor hans anfører i aften må se sig til takke med en plads på bænken.

– Simon er under opbygning. To kampe på tre dage for Simon er ikke planen, forklarer Kasper Hjulmand til TV 2 med reference til Kjærs alvorlige knæskade, som han kun for nylig er kommet tilbage fra.

Desuden kunne landstræneren fortælle, at ændringerne i den danske startellever skyldes, at man ønsker at gøre det svært for et fransk hold, der fysisk overmatcher det danske, hvorfor blandt andet Kasper Dolberg erstatter Martin Braithwaite.

Simon Kjær var ellers en del af det midterforsvar, som stillede til start mod Kroatien torsdag, men blev skiftet ud i anden halvleg.

Startopstilling: Kjær på bænken, når Danmark møder Frankrig

Milan-stopperen er i forvejen noteret for 120 optrædener for det danske landshold og kan formentlig se frem til at være tilbage i midterforsvaret ved VM-slutrundens snart om små to måneder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P