VM 2026

Harry Kane inden VM: Vi går ikke i panik

England har ikke levet op til forventningerne udefra siden EM, og fredag blev det en kendsgerning, at den store fodboldnation rykker ned i Nations League-regi - Harry Kane mener dog ikke, der er grund til at gå i panik.

Fem kampe med to point til følge.

Det er realiteten for England, der fredag tabte til Italien og dermed endegyldigt kigger frem mod en nedrykning til det næstbedste lag i Nations League.

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, har efterfølgende udtalt, at han fortsat mener, at han er den rette mand til jobbet forud for det nærtforestående VM i Qatar.

Også den engelske anfører, Harry Kane, maner til ro hos de engelske fans.

Adspurgt om hans budskab til fansene er at de ikke skal gå i panik, lød svaret fra Tottenham-stjernen:

– Det synes jeg. Vi går ikke i panik. Vi ved, at vi gerne vil forbedre os.

– Hvis vi har en succesfuld turnering (VM, red.), er jeg ikke sikker på, at folk vil være bekymrede over de resultater, vi har haft i løbet af sommeren – og det er det, det handler om.

– Vi skal forbedre os – det ved vi. Fansene er altid fantastiske og holder med os. Jeg ved, at de vil være der igen mandag (mod Tyskland på Wembley, red.) for at støtte os, og alle er spændte og glæder sig til VM-slutrunden, uanset hvad der sker. Forhåbentlig kan vi betale dem tilbage med nogle gode resultater, siger Harry Kane ifølge Sky Sports.

England spiller sin første kamp ved VM-slutrunden i Qatar den 21. november mod Iran. Derudover er den fodboldglade nation også i pulje med USA og Wales.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P