Dansk Fodbold

Blev matchvinder mod Juventus: Nu bomber dansker videre i storsejr

Da AC Monza skrev historie og sejrede med 1-0 over Juventus i den italienske Serie A forrige søndag, var det med Christian Gytkjær som kampens enlige målscorer - søndag fortsatte den danske angriber med at vise sig frem.

Christian Gytkjær skrev italiensk fodboldhistorie forrige søndag.

Her stod han for kampens eneste scoring, da han sammen med resten af AC Monza slog Juventus med 1-0. Det var klubbens første sejr i Serie A nogensinde.

En sådan bedrift trak selvsagt overskrifter, men det har ikke fået den danske angriber til at hvile på laurbærrene – tværtimod.

Mens verdens ligaer lige nu er sat i bero grundet landsholdspausen, benytter flere klubber tiden til at få spillet nogle testkampe – eller venskabskampe, om man vil.

Og eftersom Christian Gytkjær ikke er med det danske landshold i denne omgang, var han i stedet søndag i aktion for AC Monza imod Serie E-klubben Cliverghe i en venskabskamp.

Her fik han endnu en gang gjort opmærksom på sig selv, og selvom Kasper Hjulmand formentlig er godt i gang med forberedelserne til kampen i Parken mod Frankrig, må den danske landstræner alligevel have navnet ‘Christian Gytkjær’ i baghovedet – især den aktuelle angriberstatus på landsholdet taget i betragtning.

Den danske angriber fulgte således op på forrige søndags succes ved at score et hattrick i første halvleg, da han sammen med resten af AC Monza udraderede Cliverghe med hele 9-0 i en testkamp bag lukkede døre. Det skriver Tuttosport.

Fortsætter Christian Gytkjær i samme tempo i de kommende små to måneder inden VM, får Kasper Hjulmand unægteligt svært ved ikke at læse hans navn op, når den danske VM-trup bliver offentliggjort i november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P