Dansk Fodbold

Raphaël Varane om holdkammeraten Eriksen: Enormt mange kvaliteter

Christian Eriksen og franske Rafaël Varane står søndag overfor hinanden, når de to Manchester United-spillere mødes med deres respektive landshold i Parken.

Rafaël Varane om Christian Eriksen
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

10 gange har Christian Eriksen stået overfor franske Raphael Varane.

Lad det være sagt med det samme: Danskeren har ikke nogen god statistik mod sin nye holdkammerat i Manchester United.

Syv gange har Varane nemlig stået som sejrherre, to kampe imellem de to er endt uafgjort, mens Christian Eriksen kun kan prale af én sejr. Set fra den lyse side, så kom den sejr i seneste indbyrdes møde, da Danmark slog Frankrig og Varane 1-2 på Stade de France i juni.

Søndag står de to Manchester United-spillere så igen overfor hinanden, når det omvendte opgør skal spilles i Parken, og efter i alt seks officielle kampe sammen i Manchester United har den franske forsvarsspiller store roser til den danske 10’er.

– Han er startet rigtig godt. Han er blevet integreret meget hurtigt på holdet. I truppen er det en spiller med enormt mange kvaliteter. Teknisk er han meget stærk, og han spiller med stor ro og afklarethed, lød lørdag fra Varane.

Christian Eriksens navn blev mejslet ind i enhver fodboldfan sidste sommer, da han pludselig lå livløs på græstæppet i Parken.

– Vi er selvsagt meget glade for at se ham tilbage på det niveau, efter det han har været igennem, og det er også noget, der bliver værdsat i omklædningsrummet. Han kommer også med sin erfaring, så han er startet godt, lyder det fra søndagens franske anfører.

Christian Eriksen og Raphaël Varane har nået at spille seks kampe sammen i Manchester United. De lagde ud med et smerteligt 4-0-nederlag til Eriksens tidligere klub, Brentford, men siden er det kun gået én vej.

I de efterfølgende fem kampe, hvor både Varane og Eriksen har været i aktion, er det således blevet til lutter sejre.

Kampen mellem de to Manchester United-spillere spilles søndag klokken 20:45, når Danmark byder Frankrig velkommen i Parken. Kampen kan ses på TV 2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P