Dansk Fodbold

Brøndby-drengen Lindstrøm: Det er altid fedt at spille i Parken for de rød-hvide

Jesper Lindstrøm har spillet mange udekampe i Parken for Brøndby, men han glæder sig alligevel til gensynet, når han skal spille for Danmark.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm glæder sig til gensynet med Parken.

Den tidligere Brøndby-spiller er netop ankommet til landsholdslejren forud for hjemmekampen imod Frankrig.

Lindstrøm kommer ind på holdet, efter at have set kampen imod Kroatien på TV-skærmen med familien grundet sygdom, men nu er han klar, når det går løs i Parken på søndag.

– Det er sindssygt fedt. Nu var jeg jo også med sidst, da vi spillede imod Israel, Skotland og Færøerne, så jeg glæder mig. Det er da altid fedt at spille i Parken for de rød-hvide, og jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan på landsholdet, siger Jesper Lindstrøm til campo.dk.

Lindstrøm har tidligere bevist, at der er mål i støvlerne, når der spilles imod franske hold, da han scorede sit eget og Frankfurts første mål i Champions League imod Marseille – og den selvtillid tager han med imod Frankrig.

– Man kan altid bruge selvtillid og de ting og sager til sådan nogle kampe. Det bliver en svær kamp selvfølgelig, det er nok det bedste hold i hele verden af landshold, så vi skal give den gas, men jeg er altid klar til at give den gas, siger Jesper Lindstrøm.

Kampen i Parken spilles søndag kl 20.45, og du kan se den på TV2 og TV2 Play.

Se det fulde interview med Jesper Lindstrøm øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P