LaLiga

Barca bekræfter: AC-konkurrenter ude med skader

Andreas Christensen kan formentlig se frem til mere spilletid for FC Barcelona i den kommende tid, da to af hans konkurrenter har pådraget sig skader under landsholdspausen.

Andreas Christensen kan formentlig godt begynde at vænne sig til tanken om flere La Liga-kampe i FC Barcelona i den kommende tid.

I hvert fald bekræfter Barca på sin hjemmeside, at to af danskerens konkurrenter i forsvaret, Jules Koundé og Ronald Araujo, begge er kommet galt afsted under landsholdspausen.

Jules Koundé måtte således udgå efter 23 minutter på banen mod Østrig, da han spillede Nations League for Frankrig. Barca meddeler, at han er ude på ubestemt tid med en skade i baglåret.

Hvad Ronald Araujo angår, blev det kun til fire minutter på banen for Uruguay, da de højst overraskende tabte til Iran med 0-1. Han er blevet skadet i lysken.

Andreas Christensen har ikke spillet fra start i de seneste fire La Liga-kampe for FC Barcelona, men når Barca næste gang skal på banen i den bedste spanske række den 1. oktober, er det langt fra utænkeligt, at han er med fra start.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P