1 min læsningKometkarrieren fortsætter: Det er gået lidt stærkt

Rasmus Højlund debuterede torsdag aften for det danske landshold i nederlaget til Kroatien. Selv er han glad for starten på landsholdskarrieren.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

19-årige Ramus Højlund har gang i et vildt år, hvor han startede som marginalspiller i F.C. København, og torsdag aften fik debut for det danske A-landshold.

Efter kampen forklarede Rasmus Højlund, at han selvsagt var glad for at debutere på Kasper Hjulmands hold.

– Det er gået lidt stærkt, men det har været en god start. Jeg er kommet fint ind i gruppen, og det er nogle gode drenge, og der er god kvalitet. Det har været fedt, sagde Rasmus Højlund til TV 2 SPORT og fortsatte:

– Det er svært at finde en større hylde end i dag. Det er to gode nationer, der spiller mod hinanden. Jeg føler godt, jeg kan være med, men er er stadig nogle ting, der skal arbejdes på.  

Nu ser den danske Atalanta-angriber frem til opgøret mod Frankrig, mens han ikke kan slippe tanken om en forestående VM-slutrunde til november.

– VM sidder selvfølgelig i baghovedet. Jeg vil rigtig gerne med, men jeg ved også, at konkurrencen er virkelig stor. Jeg skal bare vise mig frem her og hjemme i klubben, og så må vi se, fortæller han. 

Medie: Dansk landsholdskomet på blokken i storklub

Rasmus Højlund og resten af det danske landshold møder på søndag Frankrig i Parken. Kampen vises på TV 2 og sparkes i gang klokken 20:45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer