1 min læsningHazard om manglende spilletid: Jeg har det godt i Real, men…

Eden Hazard lægger ikke skjul på, at han har det bedst, når han får fast spilletid og starter på banen.

1 min læsning
Foto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix

Real Madrid og Eden Hazard syntes at passe godt sammen, da Real Madrid hentede belgieren tilbage i 2019 for svimlende 855 millioner kroner.

Siden er der løbet meget vand under broen, og Hazard har ikke været den profil, som klubben håbede på at sikre sig.

Med kun 158 minutter for kongeklubben i denne sæson, er det ikke blevet til meget spilletid for den 31-årige kreatør. Torsdag aften fik Hazard 64 minutter på banen i Belgiens 2-1 sejr over Wales i Nations League.

– Der har været nogle svære tider, fordi jeg ønsker at spille og ikke spiller. Jeg har det godt i Real Madrid, men jeg spiller bare mindre. Og når jeg spiller, spiller jeg godt. Det er en delikat situation, fordi jeg ønsker at spille mere, siger Hazard til Marca.

Ifølge Hazard selv er han ikke i tvivl om, hvad han kan bidrage med, når han får fast spilletid i benene.

– Jeg ved, hvad jeg er i stand til, når jeg spiller. Jeg vil spille så meget som muligt frem mod VM, så jeg er i god form.

Medie: Real Madrid-spiller tæt på at lave det forbudte skifte

Hazard og resten af det belgiske mandskab møder på søndag Holland i en afgørende kamp om puljesejren i Nations League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer