6 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Nations League med Danmark mod Frankrig i Parken

BIG 9 er atter tilbage og denne gang byder kuponen udelukkende på kampe fra Nations League, hvor Danmark blandt andet tørner sammen med de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

6 min læsning

BIG 9, som er Bet25’s helt nye puljespil i Danmark, er nok engang tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske landskampe ender 1, X eller 2 og om der kommer over eller under 2,5 mål i kampene.

I denne weekend står den nemlig på Nations League, da klubfodbolden er sendt på pause med en såkaldt landsholdspause, hvor blandt andet Danmark tørner sammen med Frankrig i Parken til denne udgaves allersidste gruppekamp i Nations League.

Gevinster uddeles til ni, otte og syv rigtige og i denne uge med en jackpot på intet mindre end 1 million danske kroner i 1. præmiepuljen ved fuld plade og ni rigtige.

Herunder kan du som hver uge på campo.dk få de bedste råd og tips i en tv-udsendelse, som chefredaktør Allan Hvid og nyhedsredaktør Kristian M. Korotayev står bag.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Kamp 1: Serbien – Sverige (HVID)

Kampstart lørdag klokken 20:45

Sverige er hårdt ramt i defensiven, hvor man har en del spillere ude med skader. Læg dertil, at man er i decideret krise med tre nederlag i streg inden et vanskeligt opgør i Serbien, som er kvalificeret til VM og som siden har vist lovende takter i Nations League med en placering som to’er i gruppen – tre point efter Norge, som har en storspillende nordmand i angrebet, der ikke behøver nærmere introduktion.

En storspillende og storpræsterende angriber har Serbien dog også i Fulhams Aleksandar Mitrovic, der i skrivende stund er oppe på seks scoringer i syv Premier League-kampe for oprykkerne. Og med spillere omkring sig som Dusan Tadic og Luka Jovic og med Norge på førstepladsen, som man med en sejr over Sverige, kan true, spiller jeg en hjemmesejr og et målrigt opgør med over 2,5 mål.

De over 2,5 mål spiller jeg, selvom jeg ikke har den helt store tiltro til, at Sverige får scoret i opgøret, men Serbiens offensiv er så god, at jeg tror på en relativ målrig kamp, hvor der bliver scoret minimum tre mål.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Serbien besejrede Sverige med 0-1 i det omvendte opgør, der blev spillet på Friends Arena i Stockholm den 6. juni i år. Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 3: Spanien – Schweiz (Korotayev)

Kampstart lørdag klokken 20:45

Spanien og landstræner Luis Enrique har fået samlet et slagkraftigt og homogent landshold, der ikke har én stor stjerne og som står uden en decideret topscorer.

Derimod er de et hold med masser af individuel kvalitet og dygtige boldspillere, hvilket Schweiz ikke kommer til at kunne lukke ned for. De har nemlig indkasseret mange mål imod sig i Nations League, mens værterne i skrivende stund fortsat er ubesejrede i gruppespillet.

Reelt og statistisk set kan jeg ikke se andet udfald end en spansk hjemmesejr, medmindre de går ind til kampen med spansk arrogance, hvilket jeg ikke tror bliver tilfældet på La Romareda i Zaragoza.

Derfor føler jeg mig ganske overbevist om en sikker spansk hjemmesejr, der dog kan garderes med et ‘under 2,5 mål’.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål
Alternativ: Brug en gardering på ‘under 2,5 mål’ og alternativt endnu en gardering på X’et.

Spanien har fået samlet et stabilt og slagskraftigt landshold, hvor selve holdet er stjernen. Det giver landstræner Luis Enrique gode forudsætninger til kampene, fordi hvem skal man egentlig lukke ned for? Den udfordring får Schweiz og landstræner Murat Yakin ikke løst, så derfor vinder Spanien på hjemmebanen La Romareda i Zaragoza i et opgør, hvor der kommer mere end to mål. Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix
BIG 9

Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

Kristian satser på en målrig hjemmesejr til Spanien mod Schweiz, mens han også er forholdvis overbevist om, at Israel besejrer Albanien hjemme på Bloomfield Stadium i Tel-Aviv i endnu en kamp, hvor der bliver scoret mere end to gange.

Allan tilslutter sig Kristians sikre med kampen i Israel, hvor han tror på selvsamme udfald – altså en hjemmesejr i et målrigt opgør. Derudover kigger han mod Serbien, hvor kriseramte Sverige må lide endnu et nederlag i en kamp, hvor der bliver scoret over 2,5 mål.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian i denne uge at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden.
Allan Hvids kupon til weekenden.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab har Allan nu lagt sig op på siden af Kristian, efter en runde hvor han hentede to med syv ud af ni rigtige mod Kristians fem ud af ni rigtige.

Men der er kun spillet tre runder af BIG 9, og med weekendens vanskelige kupon kan der igen rykkes på den samlede stilling til næste rundestart.

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer