1 min læsningModric fremhæver to danskere: Danmark har et fremragende hold

Luka Modric holder sig ikke tilbage med roserne af det danske landshold forud for torsdagens opgør mellem Danmark og Kroatien.

1 min læsning

Luka Modric har prøvet lidt af hvert.

Med 10 år på bagen i Real Madrid, har den kroatiske midtbanegeneral rigelig med erfaring fra at spille både med og mod verdens bedste spillere.

Alligevel vil den 37-årige kroat ikke forklejne torsdagens modstander, Danmark – tværtimod.

På onsdagens pressemøde forud for kampen, benyttede Luka Modric lejligheden til at placere Danmark blandt de to-tre bedste hold i Europa de seneste år.

Det skyldes, ifølge Real Madrid-stjernen selv, at det danske kollektiv er i top – men også nogle af de danske landsholdsprofiler er på Luka Modric’ radar.

– Danmark har et fremragende hold, og jeg synes, deres største styrke er kollektivet. Selvfølgelig er der mange fantastiske spillere som Eriksen eller Højbjerg fra Tottenham, men jeg synes som sagt, at deres største styrke er fællesskabet, sammenholdet og kampgejsten, sagde Luka Modric på pressemødet ifølge bold.dk.

Ungt offensivt es ude mod Kroatien

Kroatien og Danmark brager sammen i Zagreb torsdag klokken 20.45.

Her kan Danmark med en sejr sikre sig førstepladsen i Nations League-gruppe A, hvilket giver adgang til det prestigefulde Final4-stævne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer