1 min læsningDe Jong om sommerens transferrygter: Jeg har altid villet blive i Barca

På trods af intense rygter om et skifte til den røde del af Manchester over sommeren, var Frenkie de Jong aldrig i tvivl om, hvor han helst ville spille.

1 min læsning
Soccer Football - LaLiga - Cadiz v FC Barcelona - Estadio Nuevo Mirandilla, Cadiz, Spain - September 10, 2022 FC Barcelona's Ansu Fati celebrates scoring their third goal with Frenkie de Jong REUTERS/Marcelo Del Pozo

Det lignede længe, at Frenkie de Jong var fortid i Barcelona.

Sommeren ud svirrede rygter om en genforening med Erik ten Hag i Manchester United. Rygter, der dog aldrig blev til virkelighed.

Ifølge flere medier var det et økonomisk udestående mellem Barcelona og hollænderen, der stod i vejen for skiftet, men på onsdagens pressemøde med det hollandske landshold fortæller den 22-årige midtbanespiller, at det aldrig var planen at skulle væk fra Barcelona.

– Jeg har hele tiden villet blive i Barcelona, og derfor har jeg også været rolig i gennem hele sommeren, fortalte De Jong ifølge Fabrizio Romano på pressemødet.

Men ifølge hollænderen har forholdet mellem hans egne ønsker og klubbens ikke været helt gnidningsfrit i transfervinduet.

– Klubben har sine egne idéer, og jeg har mine. Nogle gange støder de sammen, men tingene gik okay i sidste ende, fortæller han yderligere.

Avis: Barca-anfører siger farvel

De Jong har siden sit skifte fra Ajax Amsterdam i 2019 spillet 148 kampe for catalonierne og været involveret i 32 mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer