1 min læsningBale med stikpille til Real: Fedt at være et sted, hvor jeg føler mig ønsket

Waliseren skiftede fra Real Madrid til LA Galaxy i sommer og er tydeligvis glad for at have skiftet tilværelsen i Madrid ud.

1 min læsning
Soccer Football - UEFA Nations League - Wales Training- The Vale Resort, Hensol, Wales, Britain - September 21, 2022 Wales' Gareth Bale during training Action Images via Reuters/Paul Childs

Efter ni år i den hvide trøje skiftede Gareth Bale i sommer Real Madrid ud med Los Angeles FC.

Skiftet kom i kølvandet på et par svære år for waliseren, hvor spilletiden var begrænset og støtten fra lægterne dalende.

Og skiftet har da også gjort meget godt for den tidligere Tottenham-mand. I hvert fald sendte waliseren en maskeret stikpille mod Madrid under Wales’ pressemøde forud for torsdagens kamp mod Belgien.

– Det er dejligt at spille, dejligt bare at være et sted, hvor jeg føler mig ønsket og bare nyde at være mig selv nu, fortalte Bale ifølge goal.com under pressemødet.

Udover at finde et sted, hvor han føler sig ønsket, har den 33-årige landsholdanfører også planer om at bruge skiftet til at finde formen inden den kommende VM-slutrunde.

– Planen er først og fremmest at være der 100 procent for at hjælpe Los Angeles FC. Forhåbentlig vil det føre til, at jeg er 100 procent klar til VM, afslutter Bale.

Medie: Real Madrid-spiller tæt på at lave det forbudte skifte

Waliseren nåede at spille 258 kampe for Los Blancos og scorede 106 mål for klubben, inden turen gik mod Los Angeles.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer