1 min læsningTrods økonomisk pinsel de seneste år – Barca præsenterer stort overskud

FC Barcelona har præsenteret regnskabet for sæsonen 2021/2022, og det har været en økonomisk gunstig sæson med et overskud på 730 millioner kroner.

1 min læsning
FC Barcelona økonomisk overskud årsregnskab 2021/2022

Økonomien i FC Barcelona er så småt på vej tilbage på sporet.

Flere store profiler har måtte ofre sig for klubben og takke ja til en betydelig mindre løn som spiller i den økonomiske gældsramte klub – og det lader til at have sat skub i tingene.

For 2021/2022 sæsonen har Barcelona nu stolt kunne præsentere en omsætning på omkring 7,55 milliarder kroner og vigtigst af alt, et overskud på knap 730 millioner.

Fortrøstningsfuld Lewandowski: Vejen til Ballon d’Or er kortere i Barca end Bayern

Kigger klubben ind i krystalkuglen, er der udsigter til mere end en fordobling af overskudsindtægter for den nuværende sæson. Barcelona forventer nemlig at kunne præsentere et samlet overskud på to millarder kroner, når næste års regnskab er opgjort.

Udover det økonomiske aspekt, er catalanerne også på vej tilbage til statussen som mastodonter på grønsværen. Efter de første seks runder i LaLiga er Barcelona fortsat ubesejret og befinder sig lige i hælene på Real Madrid i toppen af tabellen med 16 point mod rivalernes 18.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer