1 min læsningNy Barca-stopper afslører: City var også interesserede

Flere af Europas største klubber kæmpede i transfervinduet om Jules Koundés gunst. Og nu fortæller franskmanden, at Manchester City også var efter ham.

1 min læsning
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

Jules Koundé kunne vælge og vrage denne sommer.

Flere af de største europæiske klubber var alle interesserede i at lokke den daværende Sevilla-stopper til netop deres klub over sommeren.

Og nu indrømmer franskmanden, at den i øjeblikket nok største af dem alle, Manchester City, også var interesserede i at lokke ham til klubben. Det fortæller han til L’Équipe.

Interessen fra City er ikke først opstået under denne sommers transfervindue. Guardiola var angiveligt allerede efter den 23-årige franskmand efter hans første sæson i Sevilla.

– Ja, efter min første sæson i Sevilla. Det var meget fristende. Men jeg havde også gjort klart, at det var mit første år, og det ikke var på tale at tvinge noget i gennem, fortæller den unge stopper om Citys første interesse, som angiveligt skulle have strakt sig helt indtil denne sommer.

– Ja, men der var spillere, der var nødt til at forlade klubben først, siger han om City-interessen i dette vindue.

Avis: Barca øjner gratis stjerne i Chelsea

I sidste ende faldt valget på FC Barcelona, hvor Koundé nu ligner at skulle være en fast del af bagkæden for Xavis tropper. Efter hans sene spillerregistrering er det blevet til fem kampe i Barca-trøjen, hvori han endda har leveret tre assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer