1 min læsningMedie: Stort Brøndby-salg på trecifret millionbeløb nærmer sig

Ifølge Ekstra Bladet skulle linjen mellem rigmanden David Blitzer og Brøndby IF være glohed, og et salg af en stor del af aktierne i klubben ligner at være i spil.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

New Jersey Devils, Philadelphia 76’ers, Crystal Palace og nu Brøndby IF.

Rigmanden David Blitzer har ejerskab i en række forskellige sportsklubber verden over, og nu virker det altså meget sandsynligt, at Brøndby IF bliver hans næste investering.

Ifølge Ekstra Bladet skulle et salg af en stor del af den nuværende hovedaktionær, Jan Bech Andersens, aktieandel i klubben fra Vestegnen.

Ekstra Bladet mener at vide, at planen er, at Jan Bech Andersen beholder en 10-15 procent af hans aktieandel på 54,6 procent.

Den resterende aktieandel holder hovedaktionæren sandsynligvis på i håbet om, at aktiekursen stiger, så de senere kan sælges dyrere.

Jan Bech Andersens har af flere omgange reddet Brøndby fra at være nødsaget til at dreje nøglen om, og hans samlede investering i klubben løber op omkring 275 millioner kroner.

Men erhvervsmanden har nu måtte indse, at han ikke enemand kan løfte Brøndby, så man kan konkurrere med de største klubber i Superligaen, og ifølge Ekstra Bladets informationer skal der formentlig investeres 200-300 millioner kroner i klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer