2 min læsningAgger om Brøndby-talent: En rigtig, rigtig god start

NordicBet Liga-klubben HB Køge har denne sommer fået fingrene i en ung Brøndby-angriber, og det er cheftræner Daniel Agger godt tilfreds med.

2 min læsning
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Cheftræner i HB Køge, Daniel Agger, er imponeret af den unge lejesvend fra Brøndby IF, Yousef Salech, som har fået en god start i HB Køge.

Fire scoringer er det blevet til i de første tre kampe for klubben, efter ankomsten på transfervinduets lukkedag for mindre end tre uger siden.

Og det er cheftræner i HB Køge, Daniel Agger, rigtig godt tilfreds med.

Brøndby IF i officiel udmelding

Ifølge Agger passe den 20-årige angriber perfekt ind i klubbens offensive setup og spillestil.

– Det er en rigtig, rigtig god start, han har fået her i klubben. Men han spiller også på et hold, som kreerer mange chancer og skaber meget plads til ham. Imod Fremad Amager startede vi med fire oppe foran, som lå og roterede og skabte en masse uro og chancer. Det hjælper ham, forklarer Agger til HB Køges hjemmeside og fortsætter:

– Han har noget fysik og noget klogskab i sit spil. Og så kan han holde i bolden, hvilket selvfølgelig også er værdifuldt. Samlet set er det gode egenskaber at have, når man så også kan kombinere det med evnen til at score mål.

HB Køge indtager i skrivende stund en 7. plads i NordicBet-Ligaen.

Salech har været med i de seneste tre kampe, hvor klubben har hentet syv point. Og her har han stjålet mange af overskrifterne med sine fire mål afgørende mål, der har været et stort bidrag til klubbens seneste form.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer