1 min læsningBrøndby IF i officiel udmelding

Der går vedvarende rygter om, at Jan Bech Andersen skulle nærme sig et salg af store dele af sine aktier. Nu melder Brøndby officielt ud.

1 min læsning
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Søndag aften kom det frem, at et muligt salg af store dele af Jan Bech Andersens aktier i Brøndby IF skulle være på tale.

Meldingerne går på, at rigmanden David Blitzer, som blandt andet har ejerskab i andre sportsklubber som New Jersey Devils, Philadelphia 76’ers og Crystal Palace, angiveligt skulle være interesseret i at gøre Brøndby IF til sin næste store investering.

Nu bekræfter Brøndby IF i en fondbørsmeddelelse, at man fortsat er i dialog med potentielle investorer, men at der endnu ikke er konkrete aftaler på plads.

Medie: Stort Brøndby-salg på trecifret millionbeløb nærmer sig

I den officielle fondbørsmeddelelse skriver klubbens bestyrelse:

– Under henvisning til de verserende rygter i medierne om, at Brøndby IF er i aktuelle drøftelser med en potentiel investor vedrørende en mulig investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer, og fortsat har dialog med investorer for at afdække mulighederne for en mulig investering i Brøndby IF.

– Hvis drøftelserne resulterer i konkrete aftaler, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom, som også meddelt i selskabsmeddelelse.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer