Suveræne Real Madrid slog lillebror fra Atletico i intenst lokalderby

Real Madrid måtte kæmpe hårdt for de tre point, da de søndag aften mødte Atletico Madrid i et vaskeægte lokalderby i den spanske hovedstad.

Søndagens sene LaLiga-kamp bød på god underholdning, da Real Madrid slog Atletico Madrid 1-2 på Wanda Metropolitano.

På trods af fraværet af Karim Benzema kunne Rodrygo bringe Real Madrid foran efter 18 minutter på et oplæg af dyrtindkøbte Aurelien Tchouameni.

I det 36. minut fordoblede Federico Valverde gæsternes føring, hvor Vinicius Junior kort forinden ramte den ene opstander.

I anden halvleg foretog Diego Simeone flere udskiftninger, hvilket bar frugt efter 83 minutter, da Mario Hermoso reducerede for hjemmeholdet.

I slutminutterne blev der tændt godt op under de knap 70.000 tilskuere med lidt tumult. Størstedelen af tilskuerne måtte dog gå slukøret hjem, da kampen endte 1-2.

Dermed fører Real Madrid igen LaLiga med 18 point ud af 18 mulige.