OB vinker farvel til krisesnakken: Vinder anden kamp i streg

OB er efter en katastrofal sæsonstart ved at være tilbage i omdrejningerne, og med søndagens sejr over Lynbgy har fynboerne nu vundet to kampe i streg.

Andreas Alm og OB ser ud til at have overlevet krisen efter et tidligt pokalexit og en katastrofal sæsonstart.

I hvert fald blev det søndag til endnu en sejr for den fynske klub, hvor de hentede tre point i Lyngby med resultatet 0-2.

OB’s Mads Frøkjær skulle blot bruge 13 minutter, inden han på en kontra efter en fejl i Lyngbys opspil sparkede bolden fladt i mål til 1-0 for gæsterne.

Stillingen holdt helt til pausen, men efter lidt mere end en times spil udbyggede OB føringen til kampens resultat, 2-0. Det skete, da Bashkim Kadrii stjal bolden fra Lyngbys Marcel Rømer, inden han fandt Issam Jebali foran mål, hvorfra den tunesiske offensivspiller kunne trille bolden over stregen.

Med sejren kravler OB op på syvendepladsen i Superligaen, hvor det nu er blevet til to sejre i streg for første gang i denne sæson.