Mourinho så rødt da Højlund og Mæhle sikrede sig tre point og førstepladsen

Joakim Mæhle og Rasmus Højlund startede, da Atalanta slog AS Roma i et dramatisk opgør, hvor Jose Mourinho fik et direkte rødt kort.

AS Roma tabte søndag aften 0-1 mod Atalanta, der både havde Rasmus Højlund og Joakim Mæhle med fra start.

Efter 35 minutter fik Rasmus Højlunds kometkarriere endnu et nøk opad, da han assisterede Giorgio Scalvinis mål.

Efter pausen fik Jose Mourinho et direkte rødt kort, da han brokkede sig over et frispark til dommeren.

Selvom AS Roma dominerede det meste af kampen, udeblev romernes mål, og klubben glider dermed på sjettepladsen.

Omvendt ser det ud for Atalanta, der topper Serie A med 17 point i de første syv runder, hvor danskerklubben endnu ikke har tabt en ligakamp i denne sæson.

Atalanta-boss roser dansk komet: Han får en stor fremtid

Både Rasmus Højlund og Joakim Mæhle er med i den danske landsholdstup, der på torsdag møder Kroatien på udebane.