1 min læsningMedie: Thomas Frank på blokken i Leicester

Leicesters elendige start på Premier League har sat gang i rygter om en snarlig fyring af Brendan Rodgers, og måske skal en dansker erstatte ham.

1 min læsning
Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Trænersædet under Brendan Rodgers er brandvarmt.

Efter Leicesters seneste nederlag til Tottenham, hvor klubben satte en negativ rekord, spekuleres der i, om Rodgers stadig er at finde i Leicester efter landsholdspausen.

Hvis tålmodigheden med den nordirske træner er opbrugt, skulle danske Thomas Frank være en mulig kandidat til at overtage i Leicester, efter den tidligere Brøndby-træner har formået at guide Brentford til en foreløbig niendeplads i den svære anden sæson i Premier League.

Det er det engelske medie The Telegraph, der skriver, at ejerkredsen i Leicester skulle være aldeles interesserede i at tilknytte Thomas Frank som klubbens næste træner.

Om Thomas Frank har lyst til at skifte tilværelsen i Premier Leagues top 10 ud med et trænerjob for Premier Leagues bundhold vides ikke.

Hvis det ikke skulle lykkes at lokke Thomas Frank til Leicester, nævnes den tidligere Burnley-træner Sean Dyche også som en mulig afløser.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer