2 min læsningFCM-kaptajn efter storsejr over Lazio: Vi har hungret efter det

FC Midtjylland overraskede alt og alle, da de med en knusende 5-1-sejr torsdag sendte Lazio tilbage til Italien - FCM-anfører Erik Sviatchenko fortæller, at man har hungret efter en sådan præstation i lang tid.

2 min læsning

5-1 over Lazio – og så fik FC Midtjylland ellers lukket munden på en stor portion af kritikkerne for en stund.

Efter kampen var der ikke overraskende ekstase blandt FCM-spillerne, og klubbens anfører, Erik Sviatchenko, fortæller, at en sådan præstation er noget, man har ventet på.

– Det var selvfølgelig fantastisk. Noget, som vi har hungret efter i lang tid. Vi vidste godt, at vi kunne, men vi har bare ikke set det i lang tid, og så gik alt op i en højere enhed i kampen mod Lazio, siger han til Viaplay.

FCM-anføreren bliver efterfølgende spurgt ind til, om præstationen også var en smule surrealistisk set i lyset af, hvordan resten af sæsonen er skredet frem for FC Midtjylland.

– Selvfølgelig var det det. Det stod ikke skrevet ind i fremtiden, at vi ville vinde 5-1 over Lazio, men da vi var i situationen, havde vi en fornemmelse af, at alle gjorde det på samme tid. Og det er lidt det, vi har arbejdet hen imod – at når vi tænker ens og gør tingene på samme tid, så er vi faktisk et rigtig godt hold.

FC Midtjylland tørner søndag sammen med F.C. København, og forud for kampen indtager de to mandskaber henholdsvis niendepladsen og ottendepladsen i Superligaen.

Erik Sviatchenko medgiver, at det er uvant med placeringerne i tabellen, men ellers er indstillingen til kampen den samme.

– Vi plejer at ligge nummer et og to, men det ændrer ikke så meget på, at det stadig er en fed kamp at være en del af.

Kampen mellem FC Midtjylland og F.C. København fløjtes i gang på MCH Arena i Herning søndag klokken 18.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer