1 min læsningBrøndby-spiller føler sig overset af trænerteamet: Mener jeg skal starte inde

Anis Slimane har ikke været en del af Brøndbys startopstilling i de seneste tre kampe, men det burde han ifølge tuneseren selv.

1 min læsning
Anis Slimane Spilletid

Brøndby-midtbanen er blevet forstærket denne sommer med tilgangen af Daniel Wass.

Det har efterladt sidste sæsons profil for klubben fra Vestegnen, Anis Slimane, ude i kulden, hvor han i de seneste tre kampe har siddet på bænken ved startfløjt. Der er nemlig hård konkurrence om at være blandt Niels Frederiksens elleve udvalgte.

– Når man er fodboldspiller i Brøndby, så er der jo stor konkurrence og en hård konkurrence. Trænerne mener ikke, at jeg har været der, hvor jeg skulle være, og derfor har det været godt for mig at være på bænken.

En beslutning fra Niels Frederiksen og trænerteamet, som Anis Slimane ikke er enig i.

– Nej det er jeg ikke. Det er man jo aldrig. Som fodboldspiller så vil jeg altid gerne starte inde, og jeg mener også selv, at jeg skal starte inde på holdet, men jeg skal også respektere trænernes beslutning. Jeg må også kigge lidt indad, siger Anis Slimane til Discovery+.

I lørdagens 0-0 remis mod Viborg fik Slimane den sidste halve time på grønsværen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer