1 min læsningAncelotti har ikke diskuteret Vinicius-sag: Jeg er ikke hans far eller bror

Carlo Ancelotti fortæller, at han ikke har diskuteret sagen om racisme med spillerne, da det typisk ikke er et emne, man snakker om.

1 min læsning
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti reacts during the UEFA Champions League, Group F, first leg football match between Real Madrid and RB Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 14, 2022. (Photo by Thomas COEX / AFP)

Søndag aften venter et Madrid-derby for Carlo Ancelotti og Real Madrid.

På pressemødet før lokalopgøret er det dog ikke fodbold, der fylder. I stedet er det en sag om racistiske kommentarer mod Vinicius, som har stjålet fokus.

I TV-programmet El Chiringuito har præsidenten for spanske agenter, Pedro Bravo, sagt følgende:

– Hvis du vil danse samba, når du scorer mål, burde du tage til Brasilien. Du er nødt til at respektere dine konkurrenter og ikke lege abe, lød det fra præsidenten.

Både Real Madrid og Vinicius er kommet med udtalelser, hvor de tager afstand fra racismen, og på dagens pressemøde tilslutter Carlo Ancelotti sig kommentarerne fra klub og spiller.

– Først og fremmest vil jeg fremhæve, at jeg normalt ikke ser racisme i Spanien. Jeg er enig i klubbens udtalelse om sagen, og jeg er enig i Vinicius’ udtalelse. Han har det fint og fokuserer på at spille kampen, siger Ancelotti og fortsætter.

Real Madrid tager kraftigt afstand til racisme rettet mod Vinicius

– Vi har ikke diskuteret situationen i omklædningsrummet. Det er ikke et typisk emne for os – vi snakker om fodbold i omklædningsrummet, siger Ancelotti, der dog afviser, at han har rådgivet sin superstjerne.

– Nej. Jeg er ikke hans far. Jeg er ikke hans bror. Jeg er hans manager, lyder det fra Ancelotti ifølge Marca.

Kampen mellem Atletico Madrid og Real Madrid sparkes i gang søndag aften klokken 21.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer