1 min læsningJamie Carragher om Aston Villa-profil: Han er klar til Champions League

Ifølge den mangeårige Liverpool-kaptajn er Aston Villas Jacob Ramsey klar til fodbold på den øverste euroæiske hylde.

1 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Aston Villa fik fredag aften sin blot anden sejr i denne sæson, da Birmingham-klubben besejrede Southampton 1-0 hjemme på Villa Park.

Kampens enlige mål blev scoret af 21-årige Jacob Ramsey, som efter kampen modtog yderst fine gloser af den forhenværende Liverpool-anfører Jamie Carragher.

– Jeg elsker ham. Han er en super spiller. Han virker ikke til være påvirket af, at de fleste er ældre. Når man tænker på kampen mod City, synes jeg, det var interessant at se ham spille som en af de forreste tre. Og i aftes spillede han på midtbanen, sagde Jamie Carragher til Birmingham Mail.

Stevens Gerrards tropper ligger med fredagens sejr nummer 13 i Premier League, hvor klubben har syv point i ditto kampe.

– Hvor god er Ramsey? Han kan nå toppen. Vi taler om international hæder og at spille i Champions League. Jeg tror, at han sagtens kan spille på det niveau inden for de næste par år.

Highlights: Aston Villa brød kedelig stime og slog Southampton

Jacob Ramsey har fået sin fodboldopdragelse i Aston Villa, hvor han i denne sæson har været fast mand hos Steven Gerrard.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer