1 min læsningStor skandale i fransk fodbold: Ledende personligheder dækkede over misbrug af mindreårige

Personer i toppen af det franske fodboldforbund har i flere år dækket over adskillige misbrug af mindreårige på det nationale fodboldcenter Clairefontaine.

1 min læsning
Frankring skandale mindreårige

En skandaløs historie fra fransk fodbold ser nu dagens lys.

Misbrug af mindreårige spillere, uanstændige SMS’er og undertrykkelse af ofre for disse er blot et udvalg af en skandalesag, der er igang med at blive foldet i Frankring.

Medie: Skandale under opsejling – topspiller i dansk fodbold anholdt og sigtet for voldtægt

Hovedpersonen i sagen er fodboldpræsidenten i Frankrig, Noël Le Graët, og hans sammensvorne i toppen af fransk fodbold, som i en årrække har holdt seksuelle misbrug af børn hemmeligt.

Misbrugene er angiveligt begået af en række højtstående personer på det nationale fodboldcenter i Frankrig Clairefonteine lidt uden for hovedstaden Paris, hvor stjerner som Kylian Mbappé og Thierry Henry havde deres daglige gang som talenter.

Historen er bragt af det norske medie Josimar, der i samarbejde med den franske journalist Romain Molina har afsløret skandalen.

– Jeg foretrækker blondiner, så hvis du er klar til det?

– Du er temmelig saftig. Jeg vil helt bestemt gerne have dig i min seng.

Et mindre udvalg af beskeder de fremtrædende personer i ungdomssystemet har sendt til mindreårige. Josimar afslører, at Le Graët og hans allierede har kendt til sagerne i omkring 40 år, men har altså undladt at gå til politiet og indrapportere misbruget.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer