1 min læsningHaaland driller holdkammerat: Vi scorede to fantastiske mål – men mit var bedre

Erling Haaland har lavet mål på samlebånd. Onsdag aften var det en smuk scoring, der dog var i skarp konkurrence med holdkammeratens fantastiske mål.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group G - Manchester City v Borussia Dortmund - Etihad Stadium, Manchester, Britain - September 14, 2022 Manchester City's Erling Braut Haaland scores their second goal Action Images via Reuters/Carl Recine TPX IMAGES OF THE DAY

Dortmund havde onsdag aften Manchester City i sækken, men fik ikke snøret den, inden to drømmemål sørgede for tre point til englænderne.

Gennem kampen havde gæsterne godt styr på Erling Haaland, men den målfarlige nordmand lykkedes nok engang med at score det afgørende mål til 2-1. Derfor var superstjernen også glad for kampens slutminutter.

– Til sidst viste vi, hvad vi er gjort af. Det her er, hvem vi er, og det er sådan her, vi gerne vil spille. Jeg er stolt af de sidste 20-25 minutter, siger Haaland.

John Stones udlignede til 1-1 med et tordendrøn fra kanten af feltet, inden Haaland ti minutter før tid akrobatisk sparkede et højt papegøjeindlæg fra Joao Cancelo i netmaskerne. Målmaskinen Haaland påpeger gerne, hvilket mål han synes er bedst.

– Vi scorede to fantastiske mål i dag. Ærlig talt, så var mit en smule bedre. Det var et godt indlæg af Cancelo. I sidste ende en virkelig vigtig sejr, siger Haaland, der dog var glad for at se sine tidligere holdkammerater.

Highlights: Fire gyldne minutter nok for Manchester City mod Dortmund

– De stoppede mig ikke. Jeg scorede. Dortmund spillede fint, men i sidste ende er det de tre point, som betyder noget, sagde Haaland til BT Sport efter kampen.

Du kan se begge mål i toppen af artiklen og selv vurdere om Haaland har ret.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer