1 min læsningFCM-træner efter nedsabling af Lazio: Dette sagde jeg til spillerne

Albert Capellas samlede sine spillere på banen efter 5-1 sejren over Lazio, hvor han skulle ud med et helt bestemt budskab.

1 min læsning
Albert Capellas
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland leverede torsdag aften en fremragende præstation i Europa League, da man på hjemmebane sendte Lazio hjem til Rom med et 5-1 nederlag.

Umiddelbart efter slutfløjt samlede FCM-træner Albert Capellas sine spillere på banen i en i cirkel, hvor han havde et klart budskab, som han på det efterfølgende pressemøde afslørede indholdet af til campo.dk:

– Mit budskab var, at de skulle holde på den den her følelse. Det her er et mål for os. Vi skal kunne holde på den her følelse, som vi har lige nu. Den følelse, den passion og den glæde, indleder spanieren og fortsætter:

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League er tilbage!

– Det er meget vigtigt, at vi husker os selv på, at dette var et fantastisk moment, men vi har arbejdet så hårdt for at komme hertil. De har investeret så meget energi i kampen, og det her er måden at vinde kampe på.

– Det var mit budskab i cirklen. Hold på denne følelse som et mål, slutter Albert Capellas.

FC Midtjylland skal næste gang i aktion på søndag, når F.C. København kigger forbi MCH Arena i den sidste kamp inden landsholdspausen.

En kamp, der begynder klokken 18:00 og som kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer