2 min læsningFCM-kaptajn inden Lazio og Immobile: De skal være opmærksomme på hvor gode vi er

FC Midtjylland er forud for kampen mod italienske Lazio udråbt til at være underdogs - men FCM-anfører Erik Sviatchenko mener, at Ciro Immobile og co. skal være opmærksomme på, hvor gode FC Midtjylland er.

2 min læsning

Det er ikke kun FC Midtjylland, der skal frygte Lazio – frygten bør gå begge veje.

Med spillere som Ciro Immobile og Pedro, og en manager med fortid i klubber som Juventus og Chelsea i form af Maurizio Sarri, er det nok de færreste, der ikke vil udpege Lazio som forhåndsfavoritter til Europa League-opgøret mod FC Midtjylland.

Selvom de danske pokalvindere også er klar over, at det er en svær modstander, der venter torsdag aften, så frygter Erik Sviatchenko ikke at skulle stå overfor Lazios stjerner – snarere tværtimod.

– Som fodboldspiller frygter du aldrig nogen. Man vil bare gerne spille. Sådan som jeg ser det, skal de (Lazio, red.) være opmærksomme på, hvor gode vi er, siger FCM-anføreren på pressemødet forud for kampen.

Erik Sviatchenko blev også spurgt ind til Ciro Immobile, som han torsdag aften skal forsøge at holde fra målchancer.

– Det er en god udfordring, at skulle stå over nogle af de gode angribere – Ciro Immobile er en af dem.

Ciro Immobile var et af de navne, som de fremmødte italienske journalister gerne vil have FCM-lejren til at forholde sig til. FCM-træner Albert Capellas tager dog også torsdagens modstander med ophøjet ro.

– Når jeg kigger på Lazio, så ser jeg et godt hold med gode spillere. Immobile er én af dem. Men når jeg kigger på mit hold, ser jeg også gode spillere, siger Albert Capellas og fortsætter:

– Det er Europa, og det er den næstvigtigste turnering for klubber i hele verden – og der ser man gode spillere.

Kampen mellem FC Midtjylland og Lazio fløjtes i gang torsdag klokken 18.45 på MCH Arena i Herning.

Du kan se videoen af Albert Capellas og Erik Sviatchenko øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer