1 min læsningFCM-forsvarer efter sensation: Alle ramte den lige i røven

Humøret hos Mads Døhr Thychosen matchede den sensation, FC Midtjylland skabte med en vanvittig 5-1 sejr over Lazio.

1 min læsning
FC Midtjylland Lazio 5-1 sensation

FC Midtjylland fortryllede Europa League-kampen mod Lazio til en sensationel 5-1 sejr på MCH Arena torsdag aften.

Ulvenes effektivitet viste sig fra sin bedste side, og profilen Mads Døhr Thychosen havde også svært ved at skjule begejstringen efter storsejren over den italienske storklub.

Sensationel målfest: FC Midtjylland smadrede Lazio i Europa League

– Når man kigger op på måltavlen, så er det en smule surrealistisk. Jeg synes faktisk, det var fortjent. Vi skabte vel flest chancer og var klart det bedste hold, siger Thychosen til TV2 Sport efter kampen.

FCM gik ind til kampen med en svingende form fra Superligaen, hvor de blot er placeret som nummer otte, mens de i første runde af Europa League spillede en rædderlig kamp i 1-0 nederlaget til Sturm Graz.

Nu håber forsvarsspillerne, at den sensationelle sejr over Lazio kan blive startskuddet til at få gang i sejrene i Superligaen.

– Vi har haft fantastisk spillere hele tiden. I dag ramte vi den alle sammen i røven, så kan man se, hvor gode vi er. Det her skal gerne kickstarte vores sæson.

– Det var en kæmpe aften, som kommer på et fantastisk tidspunkt efter en tung periode i Superligaen. Vi er glade lige nu, og så er vi klar til på søndag, fastslår FCM-profilen.

Søndag byder nemlig på et ellers sædvanligt topbrag i Superligaen, når FC Midtjylland tager imod de forsvarende mestre fra F.C. København.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer