2 min læsningFC Midtjylland-træner ser frem til gensyn: Han er en fantastisk spiller

Albert Capellas er svært begejstret for Pedro, der sammen med resten af Lazio-mandskabet torsdag aften tørner sammen med FC Midtjylland.

2 min læsning
Capellas
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der venter Albert Capellas lidt af et gensyn, når FC Midtjylland torsdag aften tager imod Lazio på MCH Arena i Europa League-gruppespillet.

Her skal den nuværende FCM-chef nemlig stå overfor den tidligere FC Barcelona-spiller Pedro, som han tidligere har arbejdet sammen med i det catalanske.

På pressemødet forud for kampen havde den spanske cheftræner masser af rosende ord, som han sendte i sin landsmands retning.

– Jeg har tidligere trænet Pedro. Da han var i FC Barcelona B og FC Barcelona C sagde jeg til ham, at han var nødt til at spille for en klub, der er med i Champions League.

– Fordi han er en fantastisk spiller, en topspiller. Dengang kæmpede han lidt med tingene i kampene, men til træning var han fantastisk, lyder det fra Capellas, der efterfølgende fortsætter:

– Da Pep Guardiola kom til klubben, var Pedro på vej væk, fordi han ikke spillede på sit højeste niveau.

– Pep kunne dog godt lide den måde, han trænede på, så efter tre uger blev han rykket op i førsteholdstruppen.

Siden er resten historie. I FC Barcelona opnåede den i dag 35-årige offensivspiller 321 kampe for klubben, hvor det også blev til 99 scoringer og 62 oplæg.

FCM-kaptajn inden Lazio og Immobile: De skal være opmærksomme på hvor gode vi er

På trofæsiden nåede Pedro i sin Barca-tid blandt andet at vinde fem spanske mesterskaber, tre Champions League-trofæer samt tre spanske pokaltitler.

Du kan se hele TV-interviewbiddet med Albert Capellas øverst i artiklen.

Kampen mellem FC Midtjylland og Lazio begynder torsdag aften klokken 18:45 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer