1 min læsningTre nederlag på stribe bekymrer ikke AGF-træner: Vi er meget kompetitive

På trods af AGF's tredje nederlag på stribe til Silkeborg søndag aften, er der ingen bekymrede miner hos AGF-træner, Uwe Rösler.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

De positive vinde begynder ligeså stille at blæse ud af Århus i stedet for i gennem.

I hvert fald led århusianerne mandag aften klubbens tredje Superliga-nederlag på stribe, da man tabte med en enkelt pind i Silkeborg.

Den dårlige stime kommer ellers i kølvandet på en fornem sæsonstart, som så Uwe Röslers tropper placeret i Superligaens top. Men trods nederlagene ryster tyskeren endnu ikke på hånden.

Efter nederlaget fortæller tyskeren nemlig til Århus Stiftstidende, at han ikke er bekymret for holdets dalende form – nærmest tværtimod.

– På grund af hvordan vi spiller. Vi kom herud til Silkeborg og vi så dem i øjnene. Og selv Kent sagde efter kampen, at vi spillede godt og fortjente at få noget ud af kampen. Og derfor er jeg ikke bekymret, fortæller Rösler til Århus Stiftstidende og fortsætter:

– Vi ved, hvad der skal til for at nå top seks. Jeg tror ikke, at der er mange, der ønsker at møde os lige nu. Vi er meget kompetitive. Spillerne jagtede sejren i dag, og når vi bliver mere kliniske foran mål, så får vi noget ud af sådan en kamp her.

Highlights: Hansen-drop kostede dyrt, da Silkeborg slog AGF

Med nederlaget i Silkeborg er AGF nu at finde på Superligaens femteplads, og næste weekend byder på en svær opgave, når FCK søndag venter i Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer