1 min læsningSolbakken var på besøg: Det er bare fedt

Der var fornemt besøg på Right to Dream Park i Farum søndag eftermiddag, hvor den tidligere F.C. København-træner og nuværende norske landstræner, Ståle Solbakken, havde taget plads på tribunen.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der kan ikke være den store tvivl om, hvorfor han havde sat sig til rette i Farum søndag eftermiddag.

Den norske landstræner Ståle Solbakken overværede søndag kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, og der er næppe tale om, at Solbakken håber på et comeback som træner i den bedste danske fodboldrække.

På FC Nordsjælland-mandskabet løber den 18-årige nordmand Andreas Schjelderup nemlig rundt, og eftersom han søndag var eneste nordmand i de to trupper, har det ganske givet været den talentfulde offensivspiller, der har været i Solbakkens kikkert.

– Han bor i Danmark, og det er selvfølgelig fedt at han kommer og ser kampen og følger med, det er bare fedt, sagde Andreas Schjelderup efter kampen til TV3 Sport.

Schjelderup har indtil videre kampe for det norske U15, U16, U18, U19 og U21-landshold, men han har stadig sin debut på Solbakkens A-landshold til gode.

Han kunne dog have vist sig bedre frem søndag.

– I første halvleg var jeg ikke meget involveret, jeg laver lidt dumme fejl. I anden halvleg kommer jeg lidt mere ind i kampen, jeg sætter Mads Hansen op to gange, og kan også selv score, så jeg føler, at jeg kommer mere ind i kampen i anden halvleg, lyder det fra Schjelderup.

Andreas Schjelderup kom til FC Nordsjælland fra Bodø/Glimts ungdomsafdeling i sommeren 2020. Han har kontrakt med den nordsjællandske klub i sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer