1 min læsningSilkeborg-chef: Har ikke modtaget et eneste bud på Helenius

Nicklas Helenius blev i seneste sæson topscorer i Superligaen med 17 mål. Alligevel har Silkeborgs sportschef ikke modtaget nogle bud på angriberen i sommerens transfervindue.

1 min læsning
Foto: Stephanie Lecocq/EPA/Ritzau Scanpix

Sidste sæsons topscorer i Superligaen, Nicklas Helenius, ønskede nye græsgange i sommerens transfervindue.

Alligevel blev det ikke til et salg af den høje angriber, som tidligere har begået sig i Aston Villa og Paderborn i udlandet.

På trods af sidste sæsons succes har Silkeborg IF ikke modtaget et eneste bud på den 31-årige skarpretter, der startede sæsonen som lyn og torden, men nu ikke har scoret i de seneste otte kampe.

– Nicklas er en erfaring spiller og kender også det her game. Jeg kan med rimelig god samvittighed sige, at vi har faktisk ikke modtaget et eneste tilbud på Nicklas Helenius, siger Silkeborg IF’s sportschef inden opgøret mod AGF og fortsætter:

– Der har været en masse snak og en masse spørgen ind og dialog. Og det fylder noget. Det er sjældent, at en klub er interesseret, og så sælger man ham dagen efter. Der går tit 3-4 uger.

Silkeborg IF har i sommerens transfervindue skippet Rasmus Carstensen og Nicolai Vallys afsted, ligesom klubben har hentet fire permanente tilgange.

Om Nicklas Helenius får hul på scoringsbylden, kan du følge med i, når Silkeborg IF tager imod AGF klokken 18:00 på JYSK park. Kampen vises direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer